Min son ska bli bilmekaniker

God dag, god dag till alla som har kommit in på min blogg där jag skriver en hel del om sport, men inre i det här inlägget. Så här är det att det har varit en del bekymmer med att sonen inte kunde bestämma sig för vad han skulle plugga på gymnasiet. Han är rätt skoltrött så att det skulle bli någon mer praktisk utbildning var rätt självklart. Men det var svårt till en början för honom att bestämma sig, men efter att han pryade två veckor på en bilverkstad med bilservice i Kristinehamn bestämde han sig för att det är bilmekaniker han vill bli. Han trivdes så bra att få vara hos Aldrins Bilservice där han blev väl omhändertagen och det visade sig att min som visst hade lätt för att lära sig. Sedan var det en annan sak han fick lära sig som också är viktig, och det är att kundservice även det är en stor del av ett företags arbete, för om inte bemötandet är bra så spelar det ingen roll om allt annat är bra. Jag är glad att sonen äntligen vet vad han vill göra så nu knäpper vi fingrarna och hoppas att han kommer in, men det tror jag nog. Jag är född och uppvuxen i Kristinehamn och så länge jag kan minnas så har alltid Aldrins Bilservice funnits. Mina föräldrar brukade lämna in bilen dit men själv har jag inget körkort dumt nog, men min man har det, och jag vet att även han har anlitat denna bilservice i Kristinehamn vid några tillfällen, bland annat för någon månad sedan då bilen fått några tvåor på besiktningen men efter att Aldrins Bilservice i Kristinehamn lagat bilen gick det bra på ombesiktningen.